Оливие Жиру: Милан заслужава да играе финал в Шампионска лига


Оливие Жиру: Милан заслужава да играе финал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1049 0

Френската звезда на Милан Оливие Жиру, заяви, че "росонерите" заслужават да играят на финала на Шампионска лига, преди утрешното (10 май) дерби на Милано с Интер от полуфиналите на най-комерсиалния европейски турнир.

"Това е дерби и специален мач, в който искам да играя. Гордея се с този отбор, вълнувам се и трябва да сме готови на 110 процента в тези мачове. Знам, че с качеството, което имаме, сме способни на страхотни неща и също така знам, че никой не трябва да бъде подценяван. В мачове като този и най-малкият детайл прави разликата", каза Жиру на пресконференцията преди мача.

"Ние сме амбициозни, имаме самочувствие и знаем, че можем да постигнем целите си. Милан е специален клуб, миналата година не можех да искам повече от Скудетото, а сега мисля, че Милан заслужава да играе финал в Шампионска лига, най-вече заради отдадеността на всеки играч. Освен това феновете също го заслужават", добави още французинът.

Милан стигна до полуфиналите, след като победи Наполи на четвъртфинал и сега има нов съперник от Серия А по пътя си към първия си финал от 2007 година насам, когато за последно спечели европейската титла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стефано Пиоли заяви какви са целите на Милан в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички