"Искам само да гледам трофея" и "Гуардиола е най-добрият" - Ерлинг Холанд подивя от щастие след триумфа


"Искам само да гледам трофея" и "Гуардиола е най-добрият" - Ерлинг Холанд подивя от щастие след триумфа
Снимка: Getty Images

2442 0

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд не успя да се отличи с гол във финала срещу Интер, но бе важна част от състава през целия сезон за "гражданите". Той бе изключително доволен от спечелването на трофея, като за пореден път сподели, че точно това е била голямата му цел.

Голямата мечта на Холанд е факт

"Сбъднах мечтата си! Невероятно е. Не съм представял, че можем да спечелим требъл. Дойдох в Манчестър Сити да вкарвам голове и да спечеля Шампионска лига. Винаги може да е по-добре, но няма как да не съм много щастлив. Не съм сигурен какво предстои, искам сега да гледам трофея, защото сега съм много щастлив. Много съм щастлив за Родри, че вкара гола. Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света", заяви Холанд след двубоя.

Въпреки своите 52 попадения в 52 мача към този момент през сезона, норвежката деветка на "гражданите" може да се похвали с едва 1 гол в последните си 7 мача с екипа на "небесносините".

За последно Ерлинг Холанд се разписа на 14 май при победата с 3:0 над Евертън. Той не успя да вкара и във важните мачове срещу Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионска лига, както и във финала на ФА Къп, където Сити се изправи срещу градския съперник Манчестър Юнайтед. Родри, който вкара победното попадение срещу Интер призна, че това е бил един от най-трудните му двубои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички