Новият треньор на Наполи: Радва ме, че се борихме докрай срещу отбор от такова ниво


Новият треньор на Наполи: Радва ме, че се борихме докрай срещу отбор от такова ниво
Снимка: Getty Images

825 0

Новият треньор на Наполи - Франческо Калцона, остана доволен от желанието на своя том да победи Барселона. Двата тима завършиха наравно 1:1 в първия осминафинал в Шампионска лига, като каталунците поведоха в Неапол, а домакините изравниха в 75'.

Защо поздрави отбора?

"Имаме много работа, но поздравих отбора, че си върна желанието да се бори. Второто полувреме беше много добро, но имаме нужда от прогрес на тактическо ниво. Пуснах някои играчи, които не бяха в най-добрата си форма, позволихме на Барселона да сменя линиите и да минава през целия терен. Това не трябва да се случва", започна той в ефира на "Amazon Prime".

Той отчете факта, че работи с тима ден и половина

"Но в края на мача се опитахме да изтръгнем победата и това е важен знак. Хареса ми борбеният дух на отбора. Предвид нашите тактически проблеми, първоначално имахме трудности, но мога да разбера, че има известно объркване, тъй като работим заедно само от ден и половина.

Влезлите като резерви ни дадоха енергия и структурираност. Това, че се борихме докрай с отбор от такова ниво, ме радва", завърши Калцона. А колегата му Шави бе и доволен, и критичен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички