Шави: Жалко, че не спечелихме срещу Наполи, защото го заслужавахме


Шави: Жалко, че не спечелихме срещу Наполи, защото го заслужавахме
Снимка: Getty Images

908 0

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е разстроен, че тимът не удържа победата в първия осминафинал в Шампионка лига рещу Наполи. Дата тима направиха 1:1, след като италианският шампион изравни в 75' с първия си точен удар в двубоя.

"... но това не се случи..."

"Защитавахме се добре и стилът ни на игра работеше добре. Трябваше да продължим да се борим и да успокоим играта, футболистите трябваше да покажат решителност и да свалят всички въпроси. Но това не се случи", започна той след ремито, цитиран от "Marca".

Посочи единственото, липсвало на тима му в мача

"Заслужавахме повече!"

"Доминирахме в продължение на 75 минути, но допуснахме гол след първия точен удар на съперника. Това е Шампионска лига. Отборът се представи добре, създаде много моменти. Заслужавахме повече, но трябваше да отбележим и да не допуснем", продължи испанецът.

"Създадохме много положения чрез позиционна игра и висока преса, а също връщайки си топката след загубата ѝ. Изпълнихме много добре това, което бяхме намислили. И жалко, че не спечелихме, защото го заслужавахме.

Единственото, липсвало на Барса в Неапол

При резултат 1:0 ни липсваше контрол на топката. Това е единственото, което днес ни липсваше", завърши Шави. А ето коя звезда на Наполи, според слуховете, договаря Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички