Атлетико Мадрид удари Севиля като гост и го прати на точка от дъното (ВИДЕО)


Атлетико Мадрид удари Севиля като гост и го прати на точка от дъното (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1316 0

Атлетико Мадрид си тръгва от Севиля с трите точки, след като "удари" едноименния тим с 2:0. В герои за столичаните се превърнаха Маркос Йоренте и Алваро Мората с попадения през двете части, а това означаваше нови проблеми за домакините във временното класиране.

Андалусийци стигнаха до 16-а позиция в надпреварата, но с условието, че имат само точка повече от 19-тия - Кадис (4т.). "Дяволите" пък се изкачиха до пета позиция с актив от 13 точки от 7 двубоя. 

Домакините контролираха топката през 60% от времето, но "дюшекчиите" имаха тотален превес върху създадените положения за гол и опасните атаки в срещата. 

Най-интересните положения в срещата бяха именно реализираните попадения, които бяха по един брой на полувреме. Първо Маркос Йоренте се оказа точен в 29-тата минута, когато овладя с чудесно първо докосване страхотно извеждащо подаване, а не след дълго с прецизен удар прати кълбото в долния ляв ъгъл.

В 57-мата минута добре познатият Алваро Мората пък оформи крайния резултат. Той също бе добре изведен и заложи на техничен опит, с който прехвърли противниковия вратар.


Ето къде може да следите НА ЖИВО предстоящата среща между Барселона и Майорка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички