Наслада: Най-перфектно синхронизираният момент в историята на Шампионска лига (ВИДЕО)


Наслада: Най-перфектно синхронизираният момент в историята на Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2459 0

Във вчерашния ден (вторник - 28 септември) се изиграха първите битки от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Мачовете предложиха много емоции, зрелище, дългоочаквани моменти и шокиращи изненади (ВИЖТЕ ВСИЧКИ).

Привържениците от Великобритания пък, които наблюдаваха сблъсъците от най-престижния европейски клубен турнир, станаха свидетели на определения в социалните мрежи като "най-синхронизираният момент в историята на състезанието" случай.

Действието се разви на полувремената на двубоите, докато част от играчите бяха на терена и загряваха. А главните действащи лица бяха футболистите на Борусия Дортмунд и на РБ Лайпциг - съответно Емре Джан и Амаду Хайдара, въпреки че жълто-черните играха срещу Спортинг Лисабон в Дортмунд, а "биковете" срещу Брюж в Лайпциг.

Телевизионните камери показваха загрявката на тимовете и в даден момент картините на тези два стадиона бяха една до друга. В този момент Хайдара отправи подаване и със стряскащ тайминг "топката се озова" в краката на Джан. Вижте впечатляващото съвпадение във видеото по-долу.

А ето как завършиха всички срещи от Шампионска лига за деня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички