Нарече ли Юрген Клоп Купата на африканските нации "малък турнир"? (ВИДЕО)


Нарече ли Юрген Клоп Купата на африканските нации "малък турнир"? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1860 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп отговори на журналист, който поиска от германския специалист извинение за думите му относно Купата на африканските нации. По време на пресконференцията след мача с Порто в Шампионска лига (2:0) Клоп заяви, че през януари има "малка причина" да загуби някои от най-добрите си играчи по средата на сезона.

Репортерът заяви: "По време на вашата последна пресконференция, вие нарекохте Купата на африканските нации "малък турнир". Мисля че това е обида за играчите, феновете и хората на континента и мисля че дължите извинение на този континент".

"Нямах това предвид. Дори не съм бил близо до идеята, че искам да говоря за Купата на африканските нации като за "малък турнир" и за Африка като малък континент. Казах: "о, има малък турнир през януари". Иронично. Все пак е турнир, и то голям. Губим най-добрите си играчи заради него", отговори Клоп.

"Аз знам, че никога няма да мисля така. Но не разбирам защо помислихте това, наистина не е добре и никога не бих го направил", добави наставникът.

Вижте и обезумялата реакция на Юрген Клоп след грозна симулация в дерби с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички