Мрежата прегря: Фамозният гол на Роналдо и грешката на Де Хеа - нередовни попадения? (ВИДЕО)


Мрежата прегря: Фамозният гол на Роналдо и грешката на Де Хеа - нередовни попадения? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3913 0

Аталанта и Манчестър Юнайтед осигуриха ново страхотно зрелище за неутралния привърженик в двубоя си от Шампионска лига и завършиха при равен резултат 2:2. Така двата тима си вкараха общо... изумителните 9 попадения за двете им срещи.

Италианският тим отново бе много близо до успеха, но на преден план пак изпъкна Кристиано Роналдо, който на два пъти изравняваше резултата, а вторият такъв бе повече от впечатляващ с удара от въздуха извън наказателното поле в последните секунди.

В социалните мрежи обаче все по-голяма популярност набира мнението, че всъщност половината от головете на вчерашния двубой не е трябвало да се състоят, а един от двата "нередовни" е именно на португалеца. Причината за това е фактът, че топката се докосва леко до ръката на Мейсън Грийнууд, преди младият англичанин да подаде към Роналдо.

Същевременно, откриващото попадение в срещата също бе поставено под въпрос. При него Иличич стреля, а Де Хеа показа колебания и допусна наглед лесен удар да го преодолее, минавайки под него. В случая обаче имаше играч на Аталанта пред него, който сякаш повлия на видимостта за испанския страж.

И двата гола бяха преразгледани от ВАР по време на двубоя, като отне известно време на съдиите да преценят. В крайна сметка зрелището пирува и те бяха зачетени, но съмненията за някои остават. Вижте видеата по-долу в материала и преценете сами дали трябваше да бъдат зачетени двата гола.

А как след мача Кристиано Роналдо коментира случилата се магия в Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички