Милите, но и заплашителни думи на Роналдо при завръщането му в Италия за Шампионска лига


Милите, но и заплашителни думи на Роналдо при завръщането му в Италия за Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2161 0

Манчестър Юнайтед гостува на Аталанта в най-интригуващия двубой от днешния ден в Шампионска лига. Така и голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо ще се завърне в Италия само няколко месеца, след като напусне Ювентус, за да поеме към Англия.

Преди двубоя португалецът сподели снимка в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм" от тренировъчния процес. Тя бе придружена с текст, в който сподели за "топлата" му връзка с Италия, но и заплашително заявява, че Юнайтед ще се бори на всяка цена да запази първото си място.

"Обратно в Италия, страна, която посрещна мен и семейството ми толкова добре, невероятно място, което винаги ще бъде в сърцето ми. Знам от личен опит, че никога не е лесно да гостуваш в Бергамо срещу отбор като Аталанта, но ние ще направим абсолютно най-доброто, на което сме способни, за да защитим първото си място в групата.

Това е Шампионска лига и ние сме Манчестър Юнайтед. Ние сме там, където принадлежим. Хайде напред, Дяволи!" - бяха думите на 36-годишния нападател.

Ето къде можете да гледате мача между Аталанта и Манчестър Юнайтед от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички