Миланов и ЦСКА запазиха шанс за Европа и напролет (ВИДЕО)


Миланов и ЦСКА запазиха шанс за Европа и напролет (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1136 0

ЦСКА (Москва) с Георги Миланов в състава си се добра до равенство 1:1 с Байер (Леверкузен) в първия мач от днешната програма на 5 кръг в Шампионска лига. Руският шампион остана в битката поне за третото място в Група Е, макар че се нуждаеше от победа, за да си запази математически шансове за прогрес към осминафиналите в най-силния турнир.

Леверкузен поведе още в 16-ата минута чрез попадение на Кевин Фоланд, а Игор Акинфеев продължи трагичната си серия в Шампионска лига - 42 мача вече без "суха мрежа", за последно това се случи през ноември 2006 година!

"Аспирините" далеч не бяха убедителни и приличаха повече на отбора, който се намира на 9-то място в Бундеслигата, отколкото на претендент за осминафиналите в Шампионска лига.

Защитата им се пропука в 76-ата минута, когато Хенрикс фаулира Марио Фернандес в наказателното поле и Бибрас Натхо превърна дузпата в изравнителен гол за 1:1.

Георги Миланов игра цял мач за ЦСКА, а "армейците" са с 3 точки на последното място в класирането. Тотнъм е с 4, а Леверкузен е със 7. "Шпорите" гостуват на лидера Монако (8) в решителен сблъсък и за двата тима.

Фоланд удари греда в 80-ата минута и пропусна да осигури на "аспирините" по-големи шансове за класиране на елиминациите за първи път от три сезона насам.


All Goals HD - CSKA Moscow 1-1 Bayer Leverkusen... by footballhighlights2016

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички