Милан - Нюкасъл и ПСЖ - Борусия Дортмунд по ТВ: Къде да гледаме "групата на смъртта" от Шампионска лига?


Милан - Нюкасъл и ПСЖ - Борусия Дортмунд по ТВ: Къде да гледаме "групата на смъртта" от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2075 0

Най-сетне дойде време за старта на същинската част в Шампионска лига. Най-престижният европейски клубен турнир ще бъде с различен формат от следващия сезон, така че за последен път наблюдаваме варианта му с осем групи от по четири отбора.

Така за последен път ще видим и "група на смъртта", каквато се заформи и през тази кампания. В нея попаднаха френският шампион ПСЖ, седемкратният носител на трофея Милан, изпусналият по възможно най-нелепия начин титлата в Германия Борусия Дортмунд, както и завръщащият се след 20-годишно отсъствие Нюкасъл.

Старт на битките дават "росонерите" и "свраките", които ще се изправят един срещу друг за първи път в историята. Техният дуел е на "Сан Сиро" и ще се състои преди този на французите и германците, тъй като е от по-ранната програма.

ПСЖ и Борусия Дортмунд пък са се срещали четири пъти до момента в историята. През 2010 година играят в груповата фаза на Лига Европа (две равенства от по 1:1 и 0:0), докато 10 години след това се срещат на осминафиналите в Шампионска лига. Тогава Борусия печели първия мач с 2:1, но реваншът е за парижани, които надделяват с 2:0 и продължават напред.

Къде да гледаме Милан срещу Нюкасъл от Шампионска лига?

Срещата между Милан и Нюкасъл ще се състои на митичния "Сан Сиро" и ще започне в 19:45 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 3", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Къде да гледаме ПСЖ срещу Борусия Дортмунд от Шампионска лига?

Сблъсъкът пък между на хартия фаворита и аутсайдера в групата ПСЖ и Борусия Дортмунд ще бъде на "Парк де Пренс". Той ще стартира в 22:00 часа българско време, като също ще бъде излъчен по "Макс спорт 3". Ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички