Меси, Неймар, Мбапе: ПСЖ приветства Шампионска лига с шедьоври (ВИДЕО)


Меси, Неймар, Мбапе: ПСЖ приветства Шампионска лига с шедьоври (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1641 0

ПСЖ надъха привържениците си ден преди първия дългоочакван двубой между парижани и Байерн Мюнхен на осминафиналите от Шампионска лига. 

Те ще се изправят един срещу друг на 14-и февруари от 22 часа на "Парк де Пренс", а реваншът на "Алианц Арена" ще се проведе на 8-и март отново от 22 часа българско време. 

От френския колос споделиха в социалните мрежи пет от най-добрите попадения на отбора по време на груповата фаза на надпреварата, в която "принцовете" бяха с Бенфика, Ювентус и Макаби Хайфа.

Парижани вкараха 16 попадения и допуснаха 7, като при равни точки с португалския гранд завършиха на второ място. Голмайстор на тима до този момент е Килиан Мбапе, който със седем попадения и три асистенции е най-полезен до този момент в надпреварата сред всички футболисти.

Лионел Меси е вторият най-добре представил се сред голмайсторите на тима, тъй като разполага с 4 гола и още толкова асистенции. Именно попадения на двамата и Неймар попаднаха сред най-добрите пет, според споделените клипове в социалните мрежи. 

Вижте каква е ситуацията около Лионел Меси преди ПСЖ - Байерн Мюнхен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички