Маурисио Почетино призна превъзходството на Барселона срещу ПСЖ


Маурисио Почетино призна превъзходството на Барселона срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

ПСЖ отстрани Барселона на 1/8 финалите в Шампионската лига с общ резултат 5:2 и продължава напред към 1/4 финалната фаза. Старши треньорът на парижани обаче призна, че отборът е изпитал много сериозни трудности през първото полувреме:

"Бяхме разочаровани от първото полувреме. Не беше никак лесно да си стъпим на краката. Страдахме на терена, но след почивката станахме по-агресивни и в същото време по-концентрирани. Започнахме да си подаваме по-точно и се доближихме до истинското си ниво.", каза Маурисио Почетино и не пропусна да похвали направилият 9 спасявания в мача Кейлор Навас:

"Кейлор Навас направи голям мач. Той много ни помогна със спасената дузпа. Кейлор е един от най-добрите вратари в света и днес го доказа", обясни Почетино.

"Mного сме радостни, че преодоляхме осминафиналите след тези тежки 180 минути срещу Барса. Вече два месеца съм в Париж и съм изключително доволен от това, което направихме. Видяхте, че имахме много проблеми в последните дни, но отборът показа характер и ментална сила", завърши аржентинският треньор.

ВИДЕО от страхотния гол на Меси снощи, вижте ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички