Маурицио Сари: Шампионска лига е като купон, а Серия А е нашата работа


Маурицио Сари: Шампионска лига е като купон, а Серия А е нашата работа
Снимка: Getty Images

911 0

Маурицио Сари иска Лацио да се представи възможно най-добре в Шампионска лига, но е на мнение, че най-реалистичният шанс на отбора да се класира за надпреварата и през следващия сезон ще бъде чрез класирането в Серия А. Във вторник римският тим ще се изправи срещу Фейенорд.  На половината етап от групите Лацио се намира на трето място в група Е с четири точки. 

Разликата между Шампионска лига и Серия А

"Нека надградим мача от преди две седмици. Те играят с голям интензитет и имат страхотна енергия. Трябва да движим топката с добра скорост, надяваме се, че състоянието на терена ще ни позволи това. В Ротердам те спечелиха и ни направиха да изглеждаме като глупаци. Утре трябва да играем смирено и уверено, защото не сме нито по-добри, нито ги превъзхождаме. Не ми харесва да чувам хората да казват, че трябва да се спечели на всяка цена. Ще се опитаме да изиграем мача утре както обикновено.”

А относно очакванията си за Лацио в Шампионска лига, Сари каза: „Ако имаме шанс да се върнем в Европа, това ще бъде чрез Серия А. Да играеш в Шампионска лига е невероятно, трябва да играем решително, но трябва да имаме яснотата и да мислим за всичко останало. Шампионска лига е като на купон, а Серия А е нашата работа". А вратарят на Лацио, който наскоро нашумя, отказа да играе за Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички