Манчестър Сити - Копенхаген по ТВ: Къде да гледате реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига?


Манчестър Сити - Копенхаген по ТВ: Къде да гледате реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

790 0

Защитаващият през този сезон трофея си в Шампионска лига Манчестър Сити изтегли един от най-удобните съперници на пръв поглед - Копенхаген. "Гражданите" извоюваха аванс с 3:1 от първия осминафинален сблъсък с датчаните, а във втория мач между двата тима ще бъдат домакини.

Манчестър Сити си свърши работата, би убедително в Дания и чака реванша в Шампионска лига (ВИДЕО)

Освен това футболистите на Хосеп Гуардиола ще влязат в двубоя с настроение, след като през изминалия уикенд победиха не кой да е, а градския си съперник Манчестър Юнайтед (3:1) и продължават борбата за титлата във Висшата лига с Ливърпул.

Още: "Всичко може да се случи" - мнението на Гуардиола преди реванша в Шампионска лига, разкри кой със сигурност няма да играе

Копенхаген от своя страна трябва да направи истински подвиг, ако иска да отстрани съперника. Също така датчаните няма да са в най-добрия си тонус, след като допуснаха поражение от Митиланд с 0:2 в местното първенство и вече изостават на три точки от върха, който се държи именно от бившия отбор на Божидар Краев.

Кой ще отсъства?

За Манчестър Сити двубоя със сигурност ще пропусне Джак Грийлиш, който лекува контузия, докато в лагера на Копенхаген Клаесон, Лерагер, Сандер и Хочолава са извън строя.

Мачът реванш от осминафиналите на Шампионска лига Манчестър Сити - Копенхаген е в сряда, 6 март и е от 22:00 часа българско време и ще бъде предаван в ефира на "Ring". Всичко най-интересно около двубоите в Шампионска лига ще може да проследите на ЖИВО със SportLive.bg

Вариантите са само 2: Кой ще спечели Шампионска лига в странния сезон и насред безпорядъка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички