Манчестър Сити - Цървена звезда по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Манчестър Сити - Цървена звезда по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2201 0

Европейският клубен шампион Манчестър Сити започва защитата на първата в историята си титла от Шампионска лига. "Гражданите" ще стартират срещу балкански гранд в лицето на Цървена звезда. Те отново имаха късмет при жребия за групите, като компания им правят още РБ Лайпциг и Йънг Бойс.

Сити участва в групите на най-престижния европейски клубен турнир за 13-а поредна година, като в десет от тези случая се класират за елиминациите. Отборът ще опита да продължи и блестящата серия от победи, които са шест към този момент (във Висшата лига на Англия и за Суперкупата на Европа, макар и не в редовното време).

"Гражданите" се целят в нов требъл след този от последния сезон - първи за английски клуб от 1998/99 година насам, когато го стори Манчестър Юнайтед. Мачът за Сити срещу Цървена звезда пък е точно пет години след последната загуба у дома за отбора в Европа (оттогава - 24 победи и 2 равенства).

Цървена звезда не е в добра форма, като загуби два от последните си три мача - и то срещу доста по-непретенциозни отбори. Освен това сръбският тим е със само една победа в 7 мача срещу англичани (1 равенство и 5 загуби).

Двата отбора се изправят един срещу друг на "Етихад Стейдиъм" в 22:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 2", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички