Лука Модрич търси помощ за контузията си от лечителката, помагала на ЦСКА, Левски и Лудогорец


Лука Модрич търси помощ за контузията си от лечителката, помагала на ЦСКА, Левски и Лудогорец
Снимка: Getty Images

1996 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич възнамерява да се възстанови по-бързо от очакваното, за да помогне на тима в задачите му до края на сезона. Както е известно, звездата получи контузия на коляното по време на мача срещу Жирона и може да пропусне финала за Купата на Краля срещу Осасуна. Сблъсъкът е на 6 май. Има вероятност хърватинът да не е на линия и за първия полуфинал в Шампионска лига срещу Манчестър Сити.

Според сръбското издание "Sport Klub" през уикенда звездата е отлетял за Белград, за да се консултира с известната местна лечителка Марияна Ковачевич, която е специалист по възстановяване на мускулни травми. В работата си тя използва гел на базата на плацента и специален апарат, с който се съкращава времето за възстановяване от такъв тип контузии.

С Ковачевич е работил тенис звездата Новак Джокович, а според Рафаел Бенитес - и някои играчи на Ливърпул. Сръбкинята помага от години и на контузени футболисти на родните грандове ЦСКА, Левски и Лудогорец.

Според сайта "Relevo" цената на консултация с лечителката е около 5000 евро. "As" потвърждава пътуването на Модрич при Ковачевич, пишейки, че той иска да е готов за финала срещу Осасуна. От изданието посочват, че това е малко вероятно да се случи. А ето с какъв жест Модрич доказа любовта си към Реал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички