Луис Енрике категоричен за стратегията на ПСЖ: Смело в атака


Луис Енрике категоричен за стратегията на ПСЖ: Смело в атака
Снимка: Getty Images

670 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике се изказа доста предпазливо за предстоящия двубой с Милан в Шампионска лига. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда вечер (25.10).

ПСЖ залага само на една стратегия срещу Милан

"Милан е голям отбор, който винаги е бил фаворит в турнирите. Всички отбора в света имат възходи и падения, но Милан е добре в този момент. Затова е нашата група е на смъртта, защото и четирите отбора могат за продължат напред", сподели той на пресконференцията преди двубоя.

Той заяви, че стратегията на отбора е съсредоточена върху атаката. "Каква е стратегията ни срещу Милан? Да атакуваме. Ние сме отбор, който винаги атакува. Винаги имаме по-голямо притежание на топката от съперника. Нужно е и да се защитаваме добре в нашата половина. Оптимист съм от това, което виждам и от начина, по който тренират футболистите".

"Милан играе в 4-3-3, справя се много добре със и без топка. Знаят да защитават, гъвкави са", каза той за противника. А в Париж се готвят за драконовски мерки за сблъсъка с Милан заради фенове на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички