Майката на Килиан Мбапе: Вкъщи говореше само за Милан, хвърляше дистанционното и ругаеше на италиански


Майката на Килиан Мбапе: Вкъщи говореше само за Милан, хвърляше дистанционното и ругаеше на италиански
Снимка: Getty Images

1196 0

Файза Ламари, майката на Килиан Мбапе, разказа за времето, когато френският нападател е подкрепял Милан. Именно снимки с фланелка на "росонерите" се появиха в социалните мрежи и бързо развълнуваха феновете на италианския гранд. ПСЖ и Милан се изправят един срещу друг в сряда вечер в Шампионска лига, а двубоят е в Париж.

Първата страст за Килиан Мбапе

"От самото начало подкрепяше Милан. Когато се прибираше, говореше само за Милан. Ако отборът загубеше, той дори хвърляше дистанционното по телевизора и казваше няколко лоши думи на италиански".

Ламари допълва, че е носил различни фланелки като е бил малък. "Той ги носеше за тренировки и дори в леглото. Но както и много други, Реал Мадрид, Франция, ПСЖ, Манчестър Юнайтед заради Кристиано Роналдо. Той обичаше топ нападателите", разказа тя пред "Gazzetta dello Sport".

"Ако ни бяха казали преди петнадесет години, че той ще бъде звездата на ПСЖ - Милан, никога нямаше да повярваме. А то, точно това се случи". А заради фенове на Наполи се очакват драконовски мерки за сигурност в Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички