Лудогорец прие и гостува на беларуси в Разград, но отпадна от младежката Шампионска лига


Лудогорец прие и гостува на беларуси в Разград, но отпадна от младежката Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

20229 0

Само броени дни след резила на Лудогорец в Лига на конференциите (1:7 от Нордселанд) - "орлите" до 19 години отпаднаха от младежката Шампионска лига. В неделя вечер те загубиха реванша си в Разград от Динамо Минск с 0:2 и с общ резултат 1:2 отпаднаха още в първата фаза на турнира. 

Любопитното в случая е, че и двете срещи се изиграха на стадион "Гнездо на орли" в Разград, но и изцяло домакинският фактор не помогна на родния представител. Беларуският тим бе лишен от двубой у дома поради ограниченията на УЕФА заради войната в Украйна. 

Днес всичко възможно се обърка за домакините и те се простиха с участието в елитната надпревара. Още в 12-ата минута Мелниченко откри за гостите и голът пасив от края на първата среща бе заличен. 

След почивката Караиванов можеше да спре устрема на беларусите, но припиля дузпа и последва наказателен удар за съперника в 67-ата минута. Той бе успешно изпълнен и Будко оформи крайното 2:0. 

В заключителните минути Казаков бе изгонен с директен червен картон, но Лудогорец така и не успя да прати двубоя в продължения. Тепърва беларусите ще научат съперника си в следващата фаза, тъй като в края на октомври ще се изиграе двубоя Майнц 05 - Марибор. В първата среща германците взеха аванс в общия резултат с 2:0. 

Следете Лудогорец - Пирин Благоевград НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички