"Играчите в Лудогорец се чувстват неприкосновени": Българин, водил "орлите", съжали треньорите на тима


"Играчите в Лудогорец се чувстват неприкосновени": Българин, водил "орлите", съжали треньорите на тима
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

13460 0

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев изрази любопитно мнение в интервю, в което бе запитан за кризата, която се заформя в отбора след погрома в Европа. Той до голяма степен защити настоящия наставник на тима Ивайло Петев.

Стоев изрази мнение, че по всяка вероятно треньорският щаб ще го отнесе заради случилото се, като не вярва на този етап да има промени по високите етажи. Освен това заяви, че според него футболистите на разградчани са "по-неприкосновени".

"Очакваше се, че ще има реакция след тази загуба. Винаги можеш да загубиш, но 7:1 е твърде много. Реакцията, както те казаха, беше един морален акт, защото всички чувстват някаква вина за случилото се. Според мен, както винаги, вината ще бъде изцяло поета от треньорския състав и там ще има промени. На по-високо ниво едва ли ще има някакви големи промени, защото все пак трябва и време, за да намериш хора, които да ти управляват клуба.

Има твърде много време до края на първенството. Със сигурност ще има някакви промени. Определено Ивайло Петев не е най-големият виновник. Все пак футболистите правят така, че идеите да се материализират на терена. Връщайки се назад във времето обаче, играчите там никога не са били виновни, а треньорът. Това е нормално - няма как да освободиш 20 футболисти, но някакси тези в Лудогорец се чувства по-неприкосновени" - сподели той за "Арена спорт".

От Лудогорец пък отправиха призив към своите фенове и им се извиниха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички