Удар по Българя и Лудогорец: Национал е аут за мачовете на "лъвовете" и "орлите"


Удар по Българя и Лудогорец: Национал е аут за мачовете на "лъвовете" и "орлите"
Снимка: БГНЕС

12376 0

Неприятна новина за националния отбор по футбол на България бе оповестена току преди паузата. Един от повиканите от Младен Кръстаич футболисти е аут от състава на "лъвовете" за предстоящите сблъсъци с Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври).

Иван Йорданов от Лудогорец е аут за България поради контузия

Става въпрос за полузащитника на българския шампион Лудогорец - Иван Йорданов. Той няма да вземе участие в срещите на България - първо в евроквалификацията срещу последния в групата, а след това и за приятелския двубой.

Логично, той няма да бъде на линия и за Ивайло Петев. На сайта на БФС се посочва, че той има контузия, като няма повече разяснения. Въпреки отпадането му от групата Кръстаич няма да вика негов заместник.

Ето и съобщението от БФС без редакторска намеса:

"Полузащитникът на Лудогорец Иван Йорданов отпадна от разширения състав на мъжкия национален отбор за предстоящите двубои срещу Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври) поради контузия. На този етап селекционерът Младен Кърстаич няма да вика негов заместник в групата на „лъвовете" - гласи то.

Това не е първият подобен случай за тази пауза, след като и българин, играещ в чужбина, отпадна от сметките на Младен Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички