Луческу разкритикува Барселона заради залагането на млади играчи


Луческу разкритикува Барселона заради залагането на млади играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1620 0

Треньорът на Динамо (Киев) Мирча Луческу коментира проблемите на Барселона. Украинският тим е следващият съперник на каталунците в груповата фаза на Шампионска лига. След два изиграни мача тимът, воден от Роналд Куман, няма спечелена точка, а головата му разлика е 0:6.

"Във всеки отбор има такива периоди, когато се провежда смяна на поколенията. Не е лесно да се направи отбор и Барселона ще продължи да има трудности не само тази година, но и през следващата", коментира румънският треньор.

"Те използват играчи на възраст 17-18 години. Със сигурност това не е начинът, защото на нивото, на което играят, имат нужда от опита на футболистите, а Барса остана само с Пике и Бускетс сред титулярите. Те въведоха в първия тим изключително талантливи млади хора. Ще видим, когато играем с тях", допълни Луческу. А ето какъв е шансът на Барселона да продължи в Шампионска лига след двете загуби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички