Лотар Матеус: На Меси му предстои да играе срещу най-добрия играч в света


Лотар Матеус: На Меси му предстои да играе срещу най-добрия играч в света
Снимка: Getty Images / Guliver

3694 0

Легендарният германски футболист Лотар Матеус сподели очакванията си от мегасблъсъка в 1/4-финалите на Шампионска лига между Байерн Мюнхен и Барселона. Бившият селекционер на България заяви, че звездата на "баварците" Роберт Левандовски е най-добрият футболист в света, а не Лионел Меси или Кристиано Роналдо, за които най-често се твърди, че отговарят на това определение.

"На Меси му предстои да играе със своя наследник като най-добър играч в света - Роберт Левандовски. Той е най-добрият играч, а не само най-добрият нападател. Настоящата Барселона не е като тази от по-рано. Разбира се, те имат Меси, един гениален играч. Но само той няма да е достатъчен в мача с Байерн. Мен Барселона не ме плаши", заяви Матеус, цитиран от "AS".

Четвъртфиналът между германския и испанския гранд ще се състои на 14 август. Победителят ще бъде определен в само един мач. Той ще се изиграе на неутрален стадион - "Да Луж" в Лисабон. А защо според фактите един от тези два тима ще спечели Шампионска лига вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички