Ливърпул смачка Спартак, но завърши наравно - Севиля поведе в групата (ВИДЕО)


Ливърпул смачка Спартак, но завърши наравно - Севиля поведе в групата (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1690 0

За втори пореден мач в Шампионска лига Ливърпул допусна равенство - този път като гост на Спартак Москва, като двата тима завършиха 1:1. Мърсисайдци доминираха през целия двубой, но отново направиха прекалено много пропуски, а неуверена намеса на вратаря Лорис Кариус им струва много.

Типично за гостите положения не липсваха, но не и голов завършващ удар. Вместо това, с единствения си точен удар за първото полувреме Спартак успя да поведе. В 23' Фернандо отбеляза след изстрел от пряк свободен удар, като намесата на Лорис Кариус не беше никак добра.

Все пак до края на първата част Ливърпул успя да изравни. Страхотно двойно подаване между Коутиньо и Мане позволи на бразилеца да нахлуе в наказателното поле и с премерен удар край вратаря успя да вкара - 1:1 до почивката.

Последва тежко полувреме за гостите, които не успяваха да създадат сериозни опасности пред вратата на руския шампион. С влизането на Стъридж и Вайналдуум това се промени, но мърсисайдци не успяха да стигнат до гол, завършвайки за втори пореден мач наравно, въпреки че бяха очевидно по-добрият отбор.

В същото време Севиля стигна до лесен успех с 3:0 срещу Марибор с хеттрик на Бен Йедер. Това прати "рохибланкос" на първа позиция с актив от 4 точки, докато Ливърпул и Спартак са с по 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички