Ливърпул предупреди феновете си да се пазят от нападения и грабежи в Неапол


Ливърпул предупреди феновете си да се пазят от нападения и грабежи в Неапол
Снимка: Getty Images

1262 0

Ливърпул успя да обиди феновете на Наполи и жителите на Неапол, след като официално предупреди своите привърженици, че ако пътуват за мача им от Шампионска лига, "може да бъдат обект на грабеж или нападение".

Преди мача Ливърпул посъветва своите фенове в социалните мрежи да не носят фланелки на отбора, да останат в собствените си хотели и да ядат и пият там, нещо, което предизвика негативно внимание в Италия.

" Феновете не трябва да се събират на обществени места и да избягват да бъдат изолирани в части на града, които не са на пристанището. Съветваме ви да избягвате центъра на града. Ако решите да посетите, имайте предвид, че може да бъдете обект на грабеж или нападение“, се казва в изявление на Ливърпул.

Юрген Клоп не остана доволен, когато го попитаха дали Неапол е "опасен" град.

" Това е неудобен въпрос. Искате да създадете заглавни страници. не го разбирам. От Неапол ли си? Смятате ли, че Неапол е опасен град? Не живея тук, но съм защитен. Знаете за какво говорят хората. Ако някои фенове срещнат няколко фенове, тогава нещо може да се случи. Няма нищо общо с града. Не съм тук, за да ви направя заглавията“, каза ядосано Клоп.

Вижте още: Ливърпул се прицели в рекорд при визитата на Наполи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички