Ливърпул или Реал Мадрид: Клоп посочи кой е фаворитът във финала на Шампионска лига


Ливърпул или Реал Мадрид: Клоп посочи кой е фаворитът във финала на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1079 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че Реал Мадрид е фаворит в предстоящия финал на Шампионска лига. Противно на прогнозите на букмейкърите, които дават предимство на мърсисайдци, Клоп смята, че "кралете" са фаворити, тъй като са по-опитни в надпреварата.

"Кой е фаворит? Бих казал Реал Мадрид заради опита, но честно казано не ми пука. Ако играем на най-доброто си ниво, можем да бъдем много труден съперник", сподели Клоп на пресконференцията преди финала на "Стад дьо Франс".

"Не сме забравили какво се случи през 2018-а, но това не може да бъде утрешната ни мотивация. Това е една от причините, но не единствената", коментира Клоп по повод финала в Шампионска лига през 2018-а, когато Ливърпул загуби от Реал Мадрид.

Що се отнася до шансовете на Садио Мане да спечели "Златната топка", Клоп заяви следното: "Или трябва да си Роналдо или Меси, или да спечелиш Шампионска лига."

Върджил ван Дайк пък изненада с избор на идеални 11, в които не присъстват Роналдо и Меси (вижте състава на Ван Дайк в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички