Къде да гледаме Ювентус - Порто в Шампионска лига?


Къде да гледаме Ювентус - Порто в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1781 0

Италианският шампион Ювентус се изправя срещу Порто в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. "Бианконерите" загубиха първата среща с 1:2 и ще трябва да обръщат развоя на сблъсъка, ако не искат отново да се простят рано-рано с мечтата си за трофея. Юве губи за четвърти пореден път първия си двубой в 1/8-финалния етап, но се класира за 1/4-финалите през последните три сезона.

Торинци се намират в добра форма у дома като в Серия А имат 7 поредни домакински победи. Срещата за Ювентус ще пропуснат болният от коронавирус Родриго Бентанкур, наказаният поради натрупани жълти картони Данило, както и контузените Пауло Дибала и Матайс де Лихт. Под въпрос е Артур. Голямата звезда Кристиано Роналдо ще е на линия за сблъсъка.

Порто спечели само три от последните си девет мача, макар че повеждаше в резултата 5 пъти. Възпитаниците на Сержио Консейсао отпаднаха от турнира за Купата на Португалия, но се върнаха на прав път след успеха с 2:0 над Жил Висенте. Срещата пропуска трайно контузеният вратар Мохамед Мбайе, а под въпрос са Пепе, Хесус Корона и Шансел Мбемба.

Двубоят на "Ювентус Арена" ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 3, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички