Къде да гледаме сблъсъка между Ювентус и Атлетико (Мадрид)?


Къде да гледаме сблъсъка между Ювентус и Атлетико (Мадрид)?
Снимка: Getty Images/Guliver

1834 0

Един от гвоздеите в груповата фаза на Шампионска лига - Ювентус срещу Атлетико (Мадрид). Мачът е днес от 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по "Max Sport 2", като можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Двубоят между "старата госпожа" и "дюшекчиите" е другото голямо дерби за вечерта (освен Реал Мадрид - ПСЖ). Италианците имат предимството в групата, след като в последния кръг испанците допуснаха много изненадващо поражение от последния Байер Леверкузен. Диего Симеоне и компания трябва да търсят задължителна победа, ако искат да се преборят за първото място, което, поне на хартия, би осигурило по-лек жребий за елиминационната фаза.

Това ще бъде и пореден сблъсък между голямата звезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо и любимата му жертва. Той бе решаващата фигура през миналия сезон, когато Юве обърна Атлети на осминафиналите, а португалецът реализира хеттрик в реванша, който се оказа решаващ. Именно и това отпадане е допълнителен стимул за и без това винаги мотивираните до краен предел момчета на Симеоне.

И Маурицио Сари, и аржентинският му колега няма да могат да разчитат на всички свои състезатели. Вижте кои са отсъстващите за двата отбора - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички