Къде да гледаме реванша Валенсия - Аталанта от 1/8-финалите в Шампионска лига


Къде да гледаме реванша Валенсия - Аталанта от 1/8-финалите в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1389 0

Тази вечер испанският гранд Валенсия посреща Аталанта на своя стадион "Местая" в реванш от осминафиналите на Шампионска лига. В първия сблъсък в Италия "синьо-черните" почти приключиха интригата, след като нанесоха тежка загуба на "прилепите" с 4:1 и вече гледат смело напред към четвъртфиналната фаза.

Големият сблъсък на "Местая" ще се състои пред празни трибуни, след като още преди седмица здравният министър на Испания Салвадор Ия съобщи, че няма да има зрители на срещата във връзка с мерките срещу разпространението на коронавируса.Това бе първият мач от програмата на Шампионска лига, за който стана ясно, че ще се играе при закрити врати.

Преди началото на двубоя домакините могат да се оплачат от сериозни кадрови проблеми. Макси Гомес, Езикиел Гарай, Кристиано Пицини и Елаким Мангала лекуват травми, Габриел Паулиста е наказан, а Ману Валехо е под въпрос за срещата. За Аталанта Берат Джимсити и Рафаел Толой също са под въпрос за срещата, след като доскоро лекуваха травми.

Двубоят между Валенсия и Аталанта ще се излъчи пряко в ефира на Макс Спорт 3, като ще може да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички