Освен без феновете си, ПСЖ може да е без и една от звездите си срещу Борусия


Освен без феновете си, ПСЖ може да е без и една от звездите си срещу Борусия
Снимка: Guliver/GettyImages

2649 0

Лошите новини за Пари Сен Жермен продължават. След като първо бе отменен двубоят на тима в Лига 1 срещу Страсбург, след това стана ясно, че ще играят реванша от Шампионска лига в Париж срещу Борусия Дортмунд пред празни трибуни заради коронавируса, то сега и участието в него на една от големите звезди не е сигурно.

Френският нападател Килиан Мбапе е пропуснал сутрешната тренировка, тъй като е имал болки в гърлото, но няма повече подробности за състоянието му. Според Le Parisien от ПСЖ не са гарантирали, че Мбапе ще се възстанови и ще е на линия за реванша с немския тим.

От френския клуб са опитали да успокоят феновете и са казали, че ще тренира с групата във вторник. Окончателното решение ще бъде взето от играча, който е бил разстроен, че не може да тренира в понеделник. Неговото евентуално  отсъствие срещу страната на Бундеслигата ще бъде поредният удар, след като аут са Марко Верати и Тома Мюние. А кой друг двубой от Шампионска лига също е заплашен да се играе пред празни трибуни - вижте в този материал. 
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички