Къде да гледаме Манчестър Сити - Борусия Дортмунд в Шампионска лига?


Къде да гледаме Манчестър Сити - Борусия Дортмунд в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1469 0

Тази вечер от 22:00ч. българско време Манчестър Сити приема Борусия Дортмунд в първи четвъртфинален мач от турнира Шампионска лига.

Тимът на Пеп Гуардиола се намира в прекрасна форма и вече е на една ръка разстояние от титлата в английската Висша лига. В последните си 27 мача "гражданите" имат 26 победи и само една загуба. На 1/8-финалите в турнира Сити победи друг немски отбор, Борусия Мьонхенгладбах, с общ резултат 4:0. Пред старши-треньора Гуардиола не стоят проблеми с контузени играчи за днешния сблъсък.

Борусия Дортмунд се намира на необичайното за себе си 5-то място в немската Бундеслига и ако момчетата на Еден Терзич вече са отписали първенството, то турнирът Шампионска лига е съвсем "друга бира". "Жълто-черните" отстраниха трудно Севиля на 1/8-финала с общ резултат 5:4. Твърдо аут за днешното гостуване в Англия са Аксел Витсел, Загаду, младокът Мукоко, както и една от звездите на Борусия - Джейдън Санчо. 

Мачът между Манчестър Сити и Борусия Дортмунд ще бъде предаван пряко по Max Sport 2. Развоят на срещата ще можете да проследите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички