Къде да гледаме мача ПСЖ – Манчестър Юнайтед в Шампионска лига?


Къде да гледаме мача ПСЖ – Манчестър Юнайтед в Шампионска лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

3930 0

Отборите на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг на „Парк де Пренс“ тази вечер в първи мач от новата кампания на Шампионската лига. Срещата е от група H в турнира и е между двата фаворита за спечелване на групата. Двубоят е с начален час 22:00 и ще бъде предаван по „Макс Спорт 3“, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

ПРЕДИ ДВУБОЯ:

Парижани не стартираха по най-добрия начин новия сезон във Френската Лига 1, като записаха две загуби в първите си два мача. Впоследствие обаче футболистите на Томас Тухел набраха скорост и са в серия от 5 поредни успеха в шампионата. Това ще бъде първи мач в турнира за Пари Сен Жермен след загубения финал срещу Байерн Мюнхен през август в края на миналия сезон. Парижани ще търсят реванш срещу Манчестър Юнайтед за злощастното отпадане на осминафиналите преди два сезона.

Тимът на Оле Гунар Солскяер не показва най-доброто си лице от началото на новия сезон. „Червените дяволи“ вече записаха 2 поражения във Висшата лига и заемат незавидната 15-та позиция в шампионата. През уикенда Манчестър Юнайтед стигна до труден успех на гости на Нюкасъл и тази вечер играчите на Солскяер ще се опитат да зарадват своите любимци с нов успех във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички