Къде да гледаме двубоя Ювентус - Лион в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Ювентус - Лион в Шампионска лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2369 0

След близо 5-месечно прекъсване от тази вечер отново ще можем да се насладим на двубоите в Шампионска лига. Ювентус и Лион се изправят един срещу друг в реванш от 1/8-финалите в турнира, като първата среща във Франция завърши 1:0 в полза на домакините.

За следващия сезон Лион не успя да си осигури място в Шампионска лига, така че единственият шанс това да се случи е, ако спечели тазгодишината кампания. Това обаче никак не изглежда лесно, тъй като първо ще трябва да се справят с Кристиано Роналдо и компания. Френският тим има само един официален мач след рестарта на футбола – финала за Купата на Франция срещу ПСЖ. Юве пък имаше доста натоварен цикъл, но успя да завоюва титлата в Серия А.

Двубоят е от 22 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Max Sport 2. Под въпрос за домакините е Пауло Дибала.  Аут са още Матия Де Шилио, Сами Кедира и Дъглас Коста. Капитанът Джорджо Киелини е възстановен, но още не е готов на 100%. За Руди Гарсия на разположение е звездата Мемфис Депай. Той не игра в първата среща заради тежка контузия, но спирането на футбола му даде възможност да се възстанови. С травма е защитникът Юсуф Коне А кои отбори ще играят в Шампионска лига през следващия сезон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички