Ас на Сити: По-добри сме от Реал Мадрид, но това не се брои


Ас на Сити: По-добри сме от Реал Мадрид, но това не се брои
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Родри каза, че неговият тим е по-добър от Реал Мадрид, но трябва да го докаже като ги елиминира от Шампионска лига. “Гражданите” имат чудесна преднина от 2:1 и се намират в полпозишън преди реванша тази вечер на Етихад.

Естествено, преднина от само един гол и то срещу Реал Мадрид със сигурност не е непреодолима, но момчетата на Зинедин Зидан имат нужда от минимум 2 гола. Това е така, защото Манчестър Сити отбеляза 2 гола на чужд терен. При определени обстоятелства това може да определи кой клуб отива на 1/4 финалите. “Ще страдаме в този мач, но имаме всичко необходимо, за да продължим напред. Можем да спечелим Шампионска лига, не само този мач. Имаме по-добър отбор, но това не се брои. Трябва да го покажем. Това е лично мое мнение, но ако не го покажем на терена, не струва. Те са по-опитни в такъв тип мачове, но ние вкарваме повече”, заяви Родри пред BBC.

Относно голямата звезда на Реал Мадрид Еден Азар, Родри каза следното: “Ще бъдем готови, ако той играе. Не е нужно да казвам колко страхотен играч е той – един от най-добрите футболисти в света през последните години, той може да повлияе на играта и на резултата. Наясно сме с опасността, която може да донесе”.

По всичко изглежда това ще бъде един от най-оспорваните мачове от 1/8-финалите на Шампионска лига. Макар и без публика, на Етихад обстановката ще бъде “нажежена” до краен предел. А какво каза Пеп Гуардиола преди двубоя с Реал Мадрид - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички