Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед - ПСЖ в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед - ПСЖ в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1649 0

Манчестър Юнайтед приема ПСЖ в двубой от група "H" на Шампионска лига. Срещата на стадион "Олд Трафорд" е от 22.00 часа българско време. "Червените дяволи" се нуждаят само от равенство за класиране напред и в момента са във форма, печелейки последните си четири мача.

ПСЖ ще трябва да постигне победа, за да съхрани шансовете си за излизане от групата и се очаква тази вечер да играе на предела на своите възможности. ""Утре, в зависимост от резултата на РБ Лайпциг в Истанбул, този мач може да бъде последен за нас в турнира. Трябва да сме готови за голяма битка", каза Томас Тухел преди двубоя.

Добри новини получи мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, след като цели шестима играчи на тима бях под въпрос за двубоя. Това са Давид Де Хеа, Пол Погба, Алекс Телес, Антони Марсиал и Скот Мактоминей, които са готови да играят. Люк Шоу вече също е подновил тренировки, макар че неговото участие все още не е сигурно. Двубоя може да наблюдавате пряко по bTV Action и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички