Къде да гледаме двубоя Ференцварош - Ювентус в Шампионска лига


Къде да гледаме двубоя Ференцварош - Ювентус в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1760 0

Тази вечер италианският шампион Ювентус гостува на унгарския Ференцварош в трети мач от груповата фаза на Шампионска лига. "Бианконерите" ще се опитат да се върнат обратно на победния път, след като в предишния си мач инкасираха поражение от Барселона в Торино.

В подреждането Юве заема втора позиция зад каталунците, като е с актив от 3 точки. Техният съперник в днешния мач - Ференцварош, е с един пункт в актива си, след като миналата седмица направи "хикс" с Динамо Киев. При победа "старата госпожа" ще направи сериозна крачка към класирането за следващата фаза на турнира.

За днешния европейски двубой двама ключови футболисти на Ювентус се завръщат в игра - Кристиано Роналдо и Джорджо Киелини (пълната група вижте тук). Мерих Демирал изтърпява наказание, Алекс Сандро е контузен, а Матайс де Лихт е под въпрос за срещата. В състава на Ференцварош няма информация да липсват футболисти.

Двубоят Ференцварош - Ювентус няма да бъде излъчван в българския ефир, но ще можете да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички