Къде да гледаме двубоя Челси – Байерн Мюнхен от Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Челси – Байерн Мюнхен от Шампионска лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

10266 0

Довечера в 22:00ч. един срещу друг излизат отборите на Челси и Байерн Мюнхен. Двубоят, който ще се играе на „Стамфорд бридж“, е от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Мачът ще се излъчва пряко по Макс Спорт 2, а срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

ПРЕДИ ДВУБОЯ:

Челси премина трудно груповата фаза на Шампионска лига през този сезон, класирайки се на 2-ра позиция в група H, където бе в компанията на отборите на Валенсия, Аякс и Лил. Лондончани се представят по противоречив начин на „Стамфорд бридж“ през настоящата кампания, като записаха доста поражения както за първенство, така и на европейската сцена, където загубиха от Валенсия.

Байерн Мюнхен нямаше никакви проблеми с преминаването на групите в турнира. Баварците спечелиха всичките си 6 срещи в група B, побеждавайки по 2 пъти Тотнъм, Олимпиакос и Цървена звезда, вкарвайки 24 гола. Байерн вече гостува в Лондон по-рано през сезона, като разби с 2:7 Тотнъм на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“.

Двата тима на са се срещали в турнира от финала в Шампионската лига през 2012-та година, когато Челси спечели с дузпи в дома на Байерн „Алианц Арена“ и грабна трофея. Година по-късно баварците взеха частичен реванш, след като двата тима се срещнаха във финала за Суперкупата на Европа, а водените тогава от Пеп Гуардиола с футболисти спечелиха след изпълнение на дузпи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички