Къде да гледаме двубоя Барселона - Динамо Киев в Шампионска лига


Къде да гледаме двубоя Барселона - Динамо Киев в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1344 0

Тази вечер испанският колос Барселона домакинства на Динамо Киев в трети мач от груповата фаза на Шампионска лига. Каталунците стартираха участието си в турнира повече от отлично, след като първо разгроми Ференцварош с 5:1, а след това победи големия си съперник в групата Ювентус с 0:2 като гост. За днешната среща "лос кулес" са абсолютен фаворит срещу Динамо, който има една точка до момента, а освен всичко друго има сериозни кадрови проблеми.

По-рано през седмицата стана ясно, че шестима футболисти на Динамо са заразени с коронавирус. Към тях попаднаха още трима играчи, с което тимът замина за Испания без деветима играчи. Освен това Серхий Сидорчук е наказан за срещата, а други двама футболисти са контузени. В лагера на Барселона контузии лекуват Филипе Коутиньо и Самуел Юмтити, а Роналд Араухо и Марк-Андре тер Щеген са под въпрос за срещата.

Срещата между двата тима на "Камп Ноу" е с начален час 22:00 и ще бъде излъчена пряко в ефира на телевизия "РИНГ". Двубоят Барселона - Динамо Киев ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички