Къде да гледаме 1/4-финала в Шампионска лига Барселона - Байерн Мюнхен?


Къде да гледаме 1/4-финала в Шампионска лига Барселона - Байерн Мюнхен?

11795 0

Безспорно най-зрелищният четвъртфинал в тазгодишното издание на Шампионска лига противопоставя отборите на Барселона и Байерн Мюнхен, а формата на двата тима напоследък оставя баварската машина като сериозен фаворит в двубоя.

Момчетата на Ханзи Флик се намират в блестяща форма от 18 поредни победи във всички турнири, като буквално газят всичко и всички по пътя си. Вече спечелиха всичко на домашнат сцена, а сега са сериозно устремени към страхотен требъл в този необикновен сезон.

Кике Сетиен и компания пък ще разчитат на Лионел Меси повече от всякога. Каталунците са на светлинни години от най-добрите се представяния, но аржентинецът винаги може да промени облика на целия отбор. Това е и последният шанс за трофей за "блаугранас" през сезон 2019/20.

Победителят от тази двойка по всяка вероятност ще заформи нов суперсблъсък с Манчестър Сити (ако "гражданите" не допуснат изненада срещу Олимпик Лион). Мачът Барселона - Байерн Мюнхен ще можете да наблюдавате по Max sport 3, както и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички