Куриоз: Едерсон и репортер взаимно се избръснаха след финала на Шампионска лига (ВИДЕО)


Куриоз: Едерсон и репортер взаимно се избръснаха след финала на Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

839 0

Бразилският вратар Едерсон даде едно от най-странните интервюта в кариерата си в събота (11 юни) вечерта, след като Манчестър Сити победи Интер и спечели финала на Шампионска лига в Истанбул.

Едерсон започна колебливо срещата, но с течение на времето успя да направи няколко важни спасявания и по този начин опази вратата си чиста. След края на срещата обаче бразилецът даде интервю за бразилския канал "TNT Sports", в което освен че сподели мнението си за мача, с интервюиращия го - двамата взаимно се обръснаха.

Във видеото може да се види, първо, как Едерсон взима машинка за бръснене и премахва мустака на репортера Фред Калдейра, а след това журналистът пък прави същото с брадата на 29-годишния страж.

Веднага след това се появи информация, че двамата предварително са се договорили да се избръснат взаимно в ефир, ако Манчестър Сити успее да вдигне трофея. Интересното обаче е, че това не се случва за пръв път. През 2021 година Калдейра прави същото и с Жоржиньо, когато Челси побеждава "гражданите" на финала на Шампионска лига в Порто.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Христо Стоичков поздрави Хосеп Гуардиола и Манчестър Сити за победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички