Кристоф Галтие след ПСЖ 2:1 Ювентус: На това ниво всяко отпускане се наказва


Кристоф Галтие след ПСЖ 2:1 Ювентус: На това ниво всяко отпускане се наказва
Снимка: Getty Images

1174 0

Старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие бе сравнително доволен от победата срещу Ювентус в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига

"Имаше два различни периода в този мач. В първия стартирахме много добре и отборът се забавляваше на терена, създаде много ситуации и опасности пред противниковата врата и се защитаваше заедно. Мисля, че беше логично да се оттеглим с два гола аванс на почивката", започна Галтие пред клубния сайт на парижани.

"През второто полувреме бяхме изненадани при статично положение, а на това ниво всеки малък момент на отпускане се наказва. Беше очевидно, че ако вкараме трети гол, мачът свършва, но ние дадохме надежди на Ювентус. Минахме през трудни ситуации, а защитниците ни се представиха героично, за да не допуснем второ попадение".

"В крайна сметка, вярвам, че победата е заслужена и е важна за нашите фенове, за клуба, за играчите, както и за мен. Беше време да обърнем историята, побеждавайки Ювентус, а това не е лесно. Да спечелиш с характер и упоритост винаги помага за израстването на всички", допълни още треньорът на ПСЖ.

*Следващият мач за френския гранд е домакинство на Брест от 7-ия кръг в Лига 1 (10 септември, 18:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти внесе яснота за контузията на Карим Бензема и обясни защо е решил да заложи на Еден Азар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички