Кристиано: Това не е резултът, който искахме


Кристиано: Това не е резултът, който искахме
Снимка: Gulliver/GettyImages

2098 0

В снощната вечер Ювентус допусна изненадващо поражение с 0:1 при гостуването си на Олимпик Лион в Шампионска лига. Звездата на „бианконерите“ Кристиано Роналдо не успя да се разпише за първи път през 2020-та година и остана крайно недоволен от развитието на мача на „Групама Стейдиъм“.

Португалецът заяви, че всички в отбора са очаквали друг резултат при гостуването си във Франция, но окуражи съотборниците си да се борят за място в четвъртфиналната фаза на турнира на реванша в Торино. „Това не беше резултатът, който искахме, но мачовете в Шампионската лига винаги са трудни. Имаме 90 минути да отвърнем на удара в Торино и имаме самочувствието, че може да продължим напред в турнира“, сподели Кристиано Роналдо в социалните мрежи.

Реваншът между двата отбора е на 17-ти март, но преди това Ювентус има доста трудна програма. „Бианконерите“ са домакини на Интер в Дерби д‘Италия в неделя, докато през седмицата играчите на Маурицио Сари посрещат другия гранд от Милано Милан в реванш от полуфиналната фаза на Купата на Италия. А ето каква негативна статистика записа Роналдо вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички