Кристиано Роналдо не успя да се разпише за първи път през 2020 г.


Кристиано Роналдо не успя да се разпише за първи път през 2020 г.
Снимка: Getty Images/Gulliver

5048 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо взе участие в двубоя срещу Лион от Шампионска лига и не успя да се разпише, като "бианконерите" загубиха с 1:0 от френския отбор в доста блед мач. Автор на единствения гол в мача Лион - Ювентус стана полузащитникът на домакините Лука Тузар. Реваншът ще се играе в Торино на 17 март.

35-годишният португалец по този начин прекъсна резултатна серия. Тази година той вкара голове във всички срещи, освен тази с Лион. В италианската Серия А Роналдо бележи във всички мачове от декември миналата година, а през настоящата порази вратите на съперниците 11 пъти в седем мача.

В Купата на Италия вкара по един гол в две срещи. До момента Роналдо има 65 гола в 79 двубоя от елиминациите в Шампионска лига. Негативното постижение на португалеца е свързано с изпълненията му на пряк свободен удар. От две години Роналдо не може да се разпише, като е направил общо 38 опита. Последният му гол от фаул бе с екипа на Реал Мадрид. А какъв пък голов рекорд наскоро изравни в Серия А - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички