Кристиано Роналдо с директен червен картон в Шампионска лига (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо с директен червен картон в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

7200 0

Отборите на Валенсия и Ювентус играят по между си в първия мач за двата тима в тазгодишното издание в Шампионска лига. В началните 30' от срещата гостите от Юве бяха по-дейният тим, но направиха няколко фрапиращи пропуска пред вратата на Нето.

Най-любопитната случка обаче бе след точно половин час игра. "Старата госпожа" оформяше атака по левия фланг, когато в наказателното поле Мурило се строполи на земята след контакт с Кристиано Роналдо. Веднага след това португалецът поиска да изправи съперника си на крака и да покаже, че няма никакво нарушение срещу играча на "прилепите", а след това част от играчите на двата тима се сдърпаха.

Главният арбитър Феликс Брих бързо окроти страстите, след което поиска съвет от помощник арбитъра. След кратък разговор между двамата, съдията извади от джоба си червения картон и показа изхода на Роналдо, който дори се разплака, когато видя решението срещу себе си.

КРИСТИАНО РОНАЛДО НОСИ ПЪРВО ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ЗА ЮВЕНТУС СЛЕД ТРАНСФЕРА СИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Това е и първият червен картон на Кристиано Роналдо в, както го нарича той, "любимият ми турнир". До момента той е изиграл общо 154 срещи в най-комерсиалния футболен турнир и никога не е бил гонен до този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички