Кристиано Роналдо: Орисаният да вкарва много и все красиви голове в 1/4-финалите на Шампионска лига


Кристиано Роналдо: Орисаният да вкарва много и все красиви голове в 1/4-финалите на Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Най-комерсиалният футболен турнир на планетата Шампионска лига се завръща на малкия екран. Най-добрите европейски отбори ще премерят сили в 1/4-финалите на турнира, като този вторник и сряда ще можем да излгедаме четири срещи: Ливърпул - Порто, Тотнъм - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед - Барселона и Аякс - Ювентус.

Един от големите фаворити в турнира е Ювентус. Причината за това се казва единствено Кристиано Роналдо, който в колекцията си има пет отличия от турнира на богатите и три в последните три сезона.

Португалецът обаче не е просто талисман, който носи успех на тимовете, в които играе. В Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид той доказа, че е футболист както за малките, така и за големите мачове. В Торино също загатна за потенциала си, след като заби хеттрик във вратата на Атлетико Мадрид в 1/8-финалите и отстрани "дюшекчиите" от турнира.

ЮВЕНТУС ИЗЛИЗА БЕЗ КЛЮЧОВА ФИГУРА В ПЪРВИЯ МАЧ С АЯКС

Сега е време за любимата фаза на CR7 - 1/4-финалите. Там той е изиграл 20 срещи, в които се е разписал цели 23 пъти. И то само какви попадения има в тази фаза на турнира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички