Ювентус излиза за мача в Шампионска лига без ключова фигура


Ювентус излиза за мача в Шампионска лига без ключова фигура
Снимка: Getty Images/Guliver

2322 0

 

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо ще е напълно готов за двубоя с Аякс от 1/4-финала на Шампионската лига в сряда. Португалецът вече е възстановен от муксулната контузия, която лекуваше в последните дни. Той дори се е включил в заниманието на тима в неделя.
В същото време обаче Емре Джан е много вероятно да пропусне сблъсъка в Амстердам. Той е с изкълчен глезен след дербито с Милан (2:1) и докторите на "бианконерите" не са оптимисти, че ще успее да се възстанови навреме

Полузащитникът на Ювентус Емре Джан най-вероятно ще пропусне първия двубой от 1/4-финалите на Шампионска лига срещу тима на Аякс. Той е с изкълчен глезен след победата в дербито с Милан, а медицинският щаб на "бианконерите" не смята, че халфът ще е способен да се възстанови до сряда.

Добрата новина за "старата госпожа", е че голямата звезда на тима Кристиано Роналдо ще е напълно готов за двубоя с Аякс. Португалецът вече е възстановен от муксулната контузия, която лекуваше в последните дни. Той дори се е включил в заниманието на тима в неделя.

Португалецът има силна връзка с европейския турнир, като в предишните три издания вдигна трофея с екипа на Реал Мадрид. Сега целта пред него, а и пред съотборниците му, които преследват Шампионска лига от много години насам, е повече от ясна - победа на "Уанда Метрополитано" в края на сезона.

Междувременно и най-малкият син на Кристиано Роналдо демонстрира умения с топка в крака (видео вижте тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички