Копенхаген - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?


Копенхаген - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1951 0

Настоящият носител на Шампионска лига - Манчестър Сити, гостува на Копенхаген в първия 1/8-финал от надпреварата. Датчани не са играли състезателен мач, откакто победиха Галатасарай в последния си мач от групите преди два месеца.

Шампионатът в страната ще се поднови следващия уикенд, но Копенхаген се опита да поддържа формата със серия приятелски мачове през новата година. През това време Манчестър Сити не само стана световен клубен шампион, но и скъси разликата до Ливърпул на върха във Висшата лига.

Копенхаген няма официален мач от 2 месеца

Копенхаген ще играе на осминафиналите в Шампионска лига за втори път в историята си. Манчестър Сити пък не е губил двубой на тази фаза от турнира от 2018 година насам.

Ман Сити без проблеми за състава

След отбелязването на гола, който прати Копенхаген до фазата на елиминациите за сметка на Галатасарай, полузащитникът на тима Лукас Лерагер беше изгонен от терена. А това извади 30-годишния играч от първия мач днес (13.02).

Докато Копенхаген има няколко притеснения около състава, Манчестър Сити пътува до датската столица без нито един контузен или наказан играч. Кайл Уокър, Бернардо Силва и Кевин Де Бройне трябва да се върнат в битката, след бяха резерви в последния мач на Сити, докато възстановеният Ерлинг Холанд ще води атаката, след като направи 50 гола от 50 старта във Висшата лига.

ТВ излъчване

Срещата в Дания е с начален час 22:00, като ще бъде излъчвана пряко по Макс Спорт 4. Двубоя Копенхаген - Манчестър Сити ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички