Ключов титуляр на Наполи отпадна за сблъсъка с Ливърпул


Ключов титуляр на Наполи отпадна за сблъсъка с Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

2287 0

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние отпадна от състава за гостуването на Ливърпул в Шампионската лига тази сряда. Причината е контузия на звездата на "небесносините", която не му позволява да играе срещу мърсисайдци.

28-годишният футболист игра 65 минути при равенството на тима в гостуването на Милан през уикенда, но няма да бъде на разположение на Карло Анчелоти заради травма на лакътя. Наполи надигра Ливърпул с 2:0 в първия двубой между двата отбора в Неапол по-рано през кампанията в ШЛ.

Играчите на Юрген Клоп изпревариха неаполитанци в последния кръг и са на точка пред италианците в група Н. Инсиние има четири гола и шест асистенции в 15 мача във всички турнири през тази кампания, включително и един в Шампионската лига.

Италианският тим е в негативна серия от шест последователни срещи без успех и се нуждае от победа на „Анфийлд“, за да си гарантира участие в елиминационната фаза. Междувременно стана ясно, че от щаба на Наполи са започнали да глобяват играчите си (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички