Милан и Наполи не успяха да се победят в дербито на Серия А


Милан и Наполи не успяха да се победят в дербито на Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1098 0

Отборите на Милан и Наполи не успяха да се победят в дербито от 13-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят на "Джузепе Меаца" завърши при резултат 1:1 след попадения на Ирвинг Лосано и Джакомо Бонавентура.

По-интересните действия се развиха през първата част, когато паднаха и двете попадения в мача. В средата на полувремето Лосано изведе "малките магаренца" напред в резултата, но тяхната преднина на трая дълго.

Само пет минути по-късно Бонавентура успя да изравни за "росонерите", но силите на домакините не стигнаха за пълен обрат. Така колебливите изяви на двата отбора бяха затвърдени с още един мач, в който не успяват да се доберат до трите точки.

Наполи, който завърши на второ място през миналия сезон, остава на незавидното седмо място с 20 точки - на цели 15 от лидера Ювентус. Милан от своя страна е на 13-о място с 14 пункта, като е по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до завръщане в топ 6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички